Nincs engedélyezve a javascript.
Sempre - Mindörökké

Sempre - Mindörökké

Haven Antonelli és Carmine DeMarco igencsak eltérő körülmények között nevelkedett. Haven második generációs rabszolgaként elszigetelten élt a sivatag kellős közepén. Napjai kemény munkával teltek szörnyű bántalmazások között. Carmine gazdag maffiacsaládba született, életét kiváltságok és kicsapongások határozták meg.

Egy sorsfordulat mégis egymás közelébe sodorta őket. Titkok és hazugságok hálójában kell rájönniük, hogy noha látszólag különböznek, mégis több közös vonásuk van, mint bárki is hinné. A kaotikus, pénz és hatalom uralta világból Haven és Carmine is szabadulni szeretne, ám a születésük előtti események miatt a megsemmisülés fenyegeti őket.

A csalás és a gyilkosság egy létforma része, amiben semmit sem adnak ingyen. Főleg a szabadságot nem. De vajon milyen áldozatot kell hozniuk érte? Elmenekülhetnek a múltjuk elől? És főleg mit jelent szabadnak lenni?Tökéletesen kidolgozott krimi - egy gyönyörű szerelmi történetbe burkolva. A romantikus és a maffiatörténetek rajongói is megtalálják benne a számításukat.

Kezdd el mihamarabb!

(Nincs értékelés)
3 699 Ft
Puhafedeles
Szállítás:
1-7 munkanap
Készleten
Tetszik